OPEN NEW SHOP

Mulakan pendapatan pasif anda bersama Squarelet Affiliate

Kami ingin menawarkan suatu program khas, Squarelet Affiliate sebagai tanda terima kasih kami kepada anda. Penjanaan pendapatan yang pasif adalah suatu perkara yang hebat di mana ianya menawarkan pendapatan bulanan dan bebas tekanan.

Kelebihan yang bakal anda peroleh

Perkongsian keuntungan sebanyak 20%

Lebih banyak anda berkongsi, lebih banyak yang akan anda peroleh! Anda juga mempunyai pilihan untuk berkongsi keuntungan bersama rakan-rakan anda. Anda boleh memilih untuk:

 • Menyimpan sendiri keuntungan penuh 20% tersebut.
 • Berkongsi secara sama rata, 10% seorang.
 • Berikan diskaun penuh sebanyak 20% kepada rakan anda.

Kelebihan yang bakal anda peroleh

Bersifat kekal

Program ini adalah suatu program affiliate yang berjangka masa panjang. Anda akan mendapat perkongsian keuntungan yang sama rata secara bulanan dan kemudian tahunan. Ini adalah makna kepada pendapatan pasif yang sebenar!

Kelebihan yang bakal anda peroleh

Tutorial video sedia untuk membantu

Mudah untuk dikongsi dan dipelajari. Kami telah menyediakan kesemua video tutorial yang akan membantu anda berserta rakan-rakan mengenai cara bagaimana untuk menggunakan sistem Squarelet. Ianya adalah dalam bentuk layan diri dan berfungsi sepenuhnya secara automatik.

Kelebihan yang bakal anda peroleh

Penyelesaian semua dalam satu

Squarelet percaya dengan penyelesaian semua dalam satu. Kami mempunyai fungsi yang terbaik dan sangat berkait rapat antara satu sama lain. Cuba lihat fungsi-fungsi kami dan lihat bagaimana kami melaksanakan perkhidmatan yang terbaik buat anda. Anda akan berasa selesa dengan sebuah syarikat yang tidak hanya mencari cara untuk mendapatkan lebih banyak wang daripada anda.

Soalan Lazim

Tutup semua FAQscancel
 • keyboard_arrow_upApakah itu Squarelet Affiliate?
  Squarelet Affiliate adalah suatu kerjasama pembayaran di mana kami akan membayar komisen untuk jualan yang dijana daripada rujukan anda. Di sini, anda sebagai intoducer dapat melihat kesemua senarai shop yang diperkenalkan oleh anda, termasuk jumlah pendapatan yang berjaya diperoleh.
 • keyboard_arrow_upBagaimana untuk menyertai Squarelet Affiliate?
  Mudah sahaja! Apa yang anda perlukan adalah hanya sebuah online shop di Squarelet. Anda hanya perlu cari Squarelet Affiliate dan semuanya bermula di sana. Jika anda tidak mempunyai sebarang online shop, anda hanya perlu klik di sini dan daftarkan online shop pertama anda!
 • keyboard_arrow_upBagaimana dan bila bayaran akan diperoleh?
  Squarelet Affiliate akan menjelaskan bayaran anda melalui komisen. Anda akan memperoleh komisen anda berdasarkan jumlah peratusan. Komisen akan didepositkan ke dalam Shop Account anda.
 • keyboard_arrow_upBerapakah jumlah yang perlu dibayar sebagai permulaan?
  Tiada! Semuanya adalah percuma di Squarelet Affiliate.
 • keyboard_arrow_upBolehkah saya turut serta jika saya berada luar dari Malaysia?
  Sudah pasti! Squarelet turut disokong di negara-negara Asia lain seperti Brunei, Singapura dan Indonesia. Kami sangat mengalu-alukan affiliate dari negara-negara ini untuk turut serta.

Jangan lepaskan peluang ini!

Sertai sekarang