The eCommerce for Busy Business Owners

Are you ready to sell online?

With Squarelet, our clients obtained specific and measurable results – Increased Online Sales, Satisfied Customers and More Time for Business Expansion. Read the testimonials below to see how these benefit can be yours too.

eliss

Saya sangat berpuas hati menggunakan Squarelet. Saya menyarankan kepada semua stokis dan pengedar serta ejen saya menggunakan Squarelet kerana dengan Squarelet, kita dapat monitor performance ejen, stokis serta pengedar.

Puan Sally | ELISS
Pengasas ELISS, Ampang

iffahsharifah2u

Best gila Squarelet ni. Kita boleh keluarkan duit bila-bila masa. Tekan je button withdraw, duit masuk account.

Iffah Sharifah & Hisham | iffahsharifah2u
Stokis De'Xandra Cheras

The lukah Collection

Dalam Squarelet ni, papa sangat suka tentang cara penyimpanan atau inventory movement di dalam Squarelet.

Jefrizin @ Papa Jef | The lukah Collection
Stokis De'xandra Kuantan

House of Perfume

Squarelet is the best system. It's really helping me out. Out of all of my working time. The system is very good and it's improving my business.

Puan Mohaneswary | House of Perfume,
Stokis De'xandra, Kuala Langat

Agent Dexandra Marvelous

Saya boleh tengok sales report serta keuntungan saya pada setiap hari, setiap minggu dan setiap bulan.

Azhar Azif | De'xandra Marvelous
Stokis De'xandra, Sg Buloh

Le Fabric & Sew

Fungsi special offer sangat membantu operasi kami. Kami boleh bahagi setiap harga mengikut harga yang kami kehendaki.

Nur Liyana Yaacob & Fariq Asrhaf | Le Fabric & Sew
Pengasas Le Fabric & Sew, Penang

Aunie Wajihah

Saya sangat suka reseller performance kerana saya boleh monitor naik turun sales team saya.

Nurul Aunie Wajihah | Aunie Wajihah
Stokis De'xandra Melaka

lizzlaviya

Sales saya dari 25k naik ke 30k dan untuk bulan seterusnya naik ke 100k. Alhamdulillah, sistem Squarelet membantu perniagaan saya dalam menghasilkan income yang lebih.

Puan Lizz Sahir | lizzlaviya
Stokis De'xandra, Shah Alam

Rzulshop

Bila saya dapat lihat sales report, saya jadi lebih semangat nak buat sales pada setiap hari.

Arzul Effendi | Rzulshop
Stokis De'xandra Semenyih

Perfumeku2U

Emoji di bahagian tepi customer chat adalah fungsi yang paling saya suka. Emoji tu boleh angguk-angguk, boleh bye-bye.

Halimatun Saadiah | Perfumeku2U
Stokis De'Xandra Seremban

De'Xhana2u

Fungsi sales report membantu saya melihat peningkatan sales daripada awal sehingga akhir tahun. Selain itu, ia juga membantu saya di dalam menetapkan target pada setiap bulan.

Norzahana Ismail | De'Xhana2u
Stokis De'xandra Pontian

La Rozza Perfume

Semua kerja kini menjadi lebih mudah. Tak perlu lagi paper, buat report dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet.

Puan Ruszalina | La Rozza Perfume
Stokis De'xandra, Puchong

azmilaniza

Kami tak perlu lagi risau mengenai inventori, stok, order payment dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet. Mudah untuk kami dan mudah juga untuk reseller kami untuk membeli di shop kami.

Encik Azmil & Puan Aniza | azmilaniza
Stokis De'xandra, Rembau

debellashoppe

Dengan hanya 1 klik, Squarelet akan calculate untuk kita semua. Ia sangat memudahkan kerja saya dan saya tidak perlu buang masa lagi.

Nabila Alias | debellashoppe
Stokis De'Xandra Kota Tinggi, Johor

Stokis De'Xandra Putrajaya

"Bulk update inventory memudahkan kerja saya untuk update segala pembelian yang dibuat dari HQ.

Nurul Ilyani | Stokis De'Xandra Putrajaya
Stokis De'Xandra Putrajaya

Mohd. Rizal Abu Bakar
CEO, Director
Penang, Malaysia
Flower Series (M) Sdn. Bhd.

Through our years in business , I've been searching for the RIGHT company to handle our Internet business. We are glad that after years of searching and selecting, we found SQUARELET team were the one that dedicatedly being patience and being very close to work with us and produce excellent system for us which give impact to our business and images of our organization. Thank you and look forwards continued excellent service.

Farahani
Business Owners
Selangor, Malaysia
Fashion by FHN

u are d nicest customer support I've ever talk to

Cyril Dason Kerine
Business Owners
Sarawak, Malaysia
Shop InSarawak.net

The ease to set up a store, and the speed of browsing was magnificent. Oh, they have the best customer service ever!

Dr. Yong Peng San
Founder
Penang, Malaysia
SmileBay Dental Surgery

Squarelet is prompt in their response and they know the market trend very well too. They have successfully increase our clinics exposure in the internet within 3 months and now we have genuine patients' enquiry consistently everyday!

Lily Leng, Yvonne Russell
Administrator, Secretary
Penang, Malaysia
SPCA Penang

SPCA Penang has been using Squarelet for almost a year - our first venture into online sales. We've been very happy with the facility and service, plus are impressed with Squarelet's efforts to improve its package when we make enhancement requests.

Chairin Osiin
Business Owners
Sabah, Malaysia
Mylittlewishshop

Easy for beginner and payment options are automatically set up for you.

Kelvyn Chuah
Founder
Penang, Malaysia
Palanquinn Heritage Suites

We have hosted our website with Squarelet for several years since their inception. The sole reason why we have chosen them time and time again is their ability to always maintain a good level of service. I strongly recommend Squarelet to whoever is considering their products and services.

Nora Faaria
Business Owners
Sarawak, Malaysia
Faaria Boutique

Squarelet is my preferred e-commerce solution as it is affordable, easy to set-up, and their customer care is excellent! One of my favourite features is the Customer Chat as it allows me to engage with my customers and assist them in making their purchases. The order fulfillment page is another neat feature which makes it easy to monitor what needs to be done for the day.

Sarah and Gideon
Business Owners
Penang, Malaysia
Agape Boutique

For the past one year, we have been searching for the right e-commerce system to host our online business. Thank God we have found Squarelet. As our business partner, Squarelet never fails to commit their services to us. Their approach is very different from all other e-commerce systems that we know. They listen to your needs and cater their systems to suit you. Thumbs Up for the Squarelet team.

Anis Rahmat
Business Owners
Selangor, Malaysia
Anisse

Saya suka dengan sistem Squarelet kerana mudah, mesra pelanggan dan up to date.

Ahmad Zahir
Business Owners
Penang, Malaysia
kota

Satu platform bisnes online yang cukup mudah dan mesra pengguna untuk mempromosikan barang niaga secara atas talian dan ianya tidak memerlukan kemahiran yang tinggi untuk menggunakan kemudahan ini. Tiadak ada sistem yang begitu senang seperti ini. Syabas Squarelet!

Gijs de Rooij
CEO, Director
Amsterdam, Netherlands
LedLease.com

Squarelet has supported LED Lease & Finance since our start in 2009. By combining a very professional approach with a deep understanding of our business, we managed to set up a great website and application in a very short time. Today, we still enjoy great communication and support here in Amsterdam, while working with Squarelet in Malaysia. We would certainly recommend others to work with Squarelet and will continue to do so ourselves.

Open Your Online Shop Today

In less than 15 minutes, you can start selling online.
No risk. The first 15 days are FREE!

Open New Shop