The eCommerce Made With You In Mind

Are you ready to sell online?

With Squarelet, our clients obtained specific and measurable results – Increased Online Sales, Satisfied Customers and More Time for Business Expansion. Read the testimonials below to see how these benefit can be yours too.

iffahsharifah2u

Best gila Squarelet ni. Kita boleh keluarkan duit bila-bila masa. Tekan je button withdraw, duit masuk account.

Iffah Sharifah & Hisham | iffahsharifah2u
Stokis De'Xandra Cheras

FabricAnkerrr By LFS

Fungsi special offer sangat membantu operasi kami. Kami boleh bahagi setiap harga mengikut harga yang kami kehendaki.

Nur Liyana Yaacob & Fariq Asrhaf | Le Fabric & Sew
Pengasas Le Fabric & Sew, Penang

The lukah Collection

Dalam Squarelet ni, papa sangat suka tentang cara penyimpanan atau inventory movement di dalam Squarelet.

Jefrizin @ Papa Jef | The lukah Collection
Stokis De'xandra Kuantan

eliss

Saya sangat berpuas hati menggunakan Squarelet. Saya menyarankan kepada semua stokis dan pengedar serta ejen saya menggunakan Squarelet kerana dengan Squarelet, kita dapat monitor performance ejen, stokis serta pengedar.

Puan Sally | ELISS
Pengasas ELISS, Ampang

De'Xandra

Squarelet membantu saya untuk jadi automate…. Kalau dulu pakai excel atau kertas, tapi sekarang, segalanya di hujung jari.

Ernayanee Nur Julaimi | De'xandra
Pengasas De'xandra, Selangor

chettakiomey

Perkara paling best dalam Squarelet bagi Lia adalah reseller performance... boleh monitor sales team agent dan dropship.

Nur Aliah | Chettakiomey
Stokis De'xandra Wangsa Maju

perfume4love

Squarelet sangat membantu dalam inventory. Saya suggest jika anda ada masalah untuk jaga inventory, dapatkan bantuan daripada Squarelet.

Noraini Talip | amaniestyles
Stokis De'Xandra Bangi

La Rozza Perfume

Semua kerja kini menjadi lebih mudah. Tak perlu lagi paper, buat report dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet.

Puan Ruszalina | La Rozza Perfume
Stokis De'xandra, Puchong

Stokis De'Xandra Putrajaya

"Bulk update inventory memudahkan kerja saya untuk update segala pembelian yang dibuat dari HQ.

Nurul Ilyani | Stokis De'Xandra Putrajaya
Stokis De'Xandra Putrajaya

Rzulshop

Bila saya dapat lihat sales report, saya jadi lebih semangat nak buat sales pada setiap hari.

Arzul Effendi | Rzulshop
Stokis De'xandra Semenyih

Aunie Wajihah

Saya sangat suka reseller performance kerana saya boleh monitor naik turun sales team saya.

Nurul Aunie Wajihah | Aunie Wajihah
Stokis De'xandra Melaka

lizzlaviya

Sales saya dari 25k naik ke 30k dan untuk bulan seterusnya naik ke 100k. Alhamdulillah, sistem Squarelet membantu perniagaan saya dalam menghasilkan income yang lebih.

Puan Lizz Sahir | lizzlaviya
Stokis De'xandra, Shah Alam

Mirza Legacy

Kami tak perlu lagi risau mengenai inventori, stok, order payment dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet. Mudah untuk kami dan mudah juga untuk reseller kami untuk membeli di shop kami.

Encik Azmil & Puan Aniza | azmilaniza
Stokis De'xandra, Rembau

De'Xhana2u

Fungsi sales report membantu saya melihat peningkatan sales daripada awal sehingga akhir tahun. Selain itu, ia juga membantu saya di dalam menetapkan target pada setiap bulan.

Norzahana Ismail | De'Xhana2u
Stokis De'xandra Pontian

Perfumeku2U

Emoji di bahagian tepi customer chat adalah fungsi yang paling saya suka. Emoji tu boleh angguk-angguk, boleh bye-bye.

Halimatun Saadiah | Perfumeku2U
Stokis De'Xandra Seremban

Cyril Dason Kerine
Business Owners
Sarawak, Malaysia
Shop InSarawak.net

The ease to set up a store, and the speed of browsing was magnificent. Oh, they have the best customer service ever!

Anis Rahmat
Business Owners
Selangor, Malaysia
Anisse

Saya suka dengan sistem Squarelet kerana mudah, mesra pelanggan dan up to date.

Adrin
Business Owners
Kuala Lumpur, Malaysia
Lazviva

Squarelet.com provides our company an easy, automated ecommerce solution. We save time and money and that allowed us to focus on other aspects of our business. The beauty of opening store with Squarelet is: we don't need to have any technical or design experience to easily create a beautiful online store. During the demo period we simply chose a stylish page design, easily customized my online store, added products, and we're ready to accept payments, its that easy! The whole process starting from page creation until business launch we get a technical assistance without failed with positive attitude. Thanks to Squarelet.com

Nora Faaria
Business Owners
Sarawak, Malaysia
Faaria Boutique

Squarelet is my preferred e-commerce solution as it is affordable, easy to set-up, and their customer care is excellent! One of my favourite features is the Customer Chat as it allows me to engage with my customers and assist them in making their purchases. The order fulfillment page is another neat feature which makes it easy to monitor what needs to be done for the day.

Norasyikin binti Hj. Yahya
Business Owners
Johor, Malaysia
Nauraxista

I love Squarelet. Sgt mudah digunakan untuk muat turun gambar dan details product jualan saya. Squarelet telah memudahkan urusan jualan saya dan urusan pembelian customer saya.

Jane
Business Owners
Kuala Lumpur, Malaysia
Clothes For Fun

Keep up the good work. i like using Squarelet. Makes my life very easy

Gijs de Rooij
CEO, Director
Amsterdam, Netherlands
LedLease.com

Squarelet has supported LED Lease & Finance since our start in 2009. By combining a very professional approach with a deep understanding of our business, we managed to set up a great website and application in a very short time. Today, we still enjoy great communication and support here in Amsterdam, while working with Squarelet in Malaysia. We would certainly recommend others to work with Squarelet and will continue to do so ourselves.

Patrick Chin
Business Owners
Selangor, Malaysia
Power Shoppee

KISS! Keep It Simply Simple! Easy to setup and get going! The BEST of all, FANTASTIC customer service! Friendliest ever!

Chairin Osiin
Business Owners
Sabah, Malaysia
Mylittlewishshop

Easy for beginner and payment options are automatically set up for you.

Nora Faaria
Business Owners
Sarawak, Malaysia
Faaria Boutique

And best of all, I had my store up and running within a few short hours, without the use of any special web design skills. All I did was upload my photos, type in the descriptions and a few other details, and Voila! All done!

Kelvyn Chuah
Founder
Penang, Malaysia
Palanquinn Heritage Suites

We have hosted our website with Squarelet for several years since their inception. The sole reason why we have chosen them time and time again is their ability to always maintain a good level of service. I strongly recommend Squarelet to whoever is considering their products and services.

Lily Leng, Yvonne Russell
Administrator, Secretary
Penang, Malaysia
SPCA Penang

SPCA Penang has been using Squarelet for almost a year - our first venture into online sales. We've been very happy with the facility and service, plus are impressed with Squarelet's efforts to improve its package when we make enhancement requests.

Open Your Online Shop Today

In less than 15 minutes, you can start selling online.
No risk. The first 15 days are FREE!

Open New Shop