Grow Your Online Business With Us

Are you ready to sell online?

With Squarelet, our clients obtained specific and measurable results – Increased Online Sales, Satisfied Customers and More Time for Business Expansion. Read the testimonials below to see how these benefit can be yours too.

THE FABRIC ANKERRR

Fungsi special offer sangat membantu operasi kami. Kami boleh bahagi setiap harga mengikut harga yang kami kehendaki.

Nur Liyana Yaacob & Fariq Asrhaf | Le Fabric & Sew
Pengasas Le Fabric & Sew, Penang

iffahsharifah2u

Best gila Squarelet ni. Kita boleh keluarkan duit bila-bila masa. Tekan je button withdraw, duit masuk account.

Iffah Sharifah & Hisham | iffahsharifah2u
Stokis De'Xandra Cheras

House of Perfume

Squarelet is the best system. It's really helping me out. Out of all of my working time. The system is very good and it's improving my business.

Puan Mohaneswary | House of Perfume,
Stokis De'xandra, Kuala Langat

De'Xandra

Squarelet membantu saya untuk jadi automate…. Kalau dulu pakai excel atau kertas, tapi sekarang, segalanya di hujung jari.

Ernayanee Nur Julaimi | De'xandra
Pengasas De'xandra, Selangor

Jelita Wardrobe

Profit, sales, cost semuanya ada di dalam Squarelet. Walaupun kita tak ada sistem website sendiri yang betul, kita boleh bermula dengan Squarelet.

En.Muhammad & Pn.Noor Hidayah | Jelita Wardrobe
Pengasas Jelita Wardrobe, Parit Buntar

chettakiomey

Perkara paling best dalam Squarelet bagi Lia adalah reseller performance... boleh monitor sales team agent dan dropship.

Nur Aliah | Chettakiomey
Stokis De'xandra Wangsa Maju

lizzlaviya

Sales saya dari 25k naik ke 30k dan untuk bulan seterusnya naik ke 100k. Alhamdulillah, sistem Squarelet membantu perniagaan saya dalam menghasilkan income yang lebih.

Puan Lizz Sahir | lizzlaviya
Stokis De'xandra, Shah Alam

perfume4love

Squarelet sangat membantu dalam inventory. Saya suggest jika anda ada masalah untuk jaga inventory, dapatkan bantuan daripada Squarelet.

Noraini Talip | amaniestyles
Stokis De'Xandra Bangi

Aunie Wajihah

Saya sangat suka reseller performance kerana saya boleh monitor naik turun sales team saya.

Nurul Aunie Wajihah | Aunie Wajihah
Stokis De'xandra Melaka

Mirza Legacy

Kami tak perlu lagi risau mengenai inventori, stok, order payment dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet. Mudah untuk kami dan mudah juga untuk reseller kami untuk membeli di shop kami.

Encik Azmil & Puan Aniza | azmilaniza
Stokis De'xandra, Rembau

debellashoppe

Dengan hanya 1 klik, Squarelet akan calculate untuk kita semua. Ia sangat memudahkan kerja saya dan saya tidak perlu buang masa lagi.

Nabila Alias | debellashoppe
Stokis De'Xandra Kota Tinggi, Johor

Rzulshop

Bila saya dapat lihat sales report, saya jadi lebih semangat nak buat sales pada setiap hari.

Arzul Effendi | Rzulshop
Stokis De'xandra Semenyih

La Rozza Perfume

Semua kerja kini menjadi lebih mudah. Tak perlu lagi paper, buat report dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet.

Puan Ruszalina | La Rozza Perfume
Stokis De'xandra, Puchong

Perfumeku2U

Emoji di bahagian tepi customer chat adalah fungsi yang paling saya suka. Emoji tu boleh angguk-angguk, boleh bye-bye.

Halimatun Saadiah | Perfumeku2U
Stokis De'Xandra Seremban

De'Xhana2u

Fungsi sales report membantu saya melihat peningkatan sales daripada awal sehingga akhir tahun. Selain itu, ia juga membantu saya di dalam menetapkan target pada setiap bulan.

Norzahana Ismail | De'Xhana2u
Stokis De'xandra Pontian

Dr. Yong Peng San
Founder
Penang, Malaysia
SmileBay Dental Surgery

Squarelet is prompt in their response and they know the market trend very well too. They have successfully increase our clinics exposure in the internet within 3 months and now we have genuine patients' enquiry consistently everyday!

Yana Hisham
Business Owners
Selangor, Malaysia
UKS Online

Its easy to use and there are customer care person who will update and ask you for problems right when you needed them.

Sue Shen Leong
Administrator
Kuala Lumpur, Malaysia
Smile-Link

Straightforward, user friendly, helpful customer service team, speedy response for any request

Jane
Business Owners
Kuala Lumpur, Malaysia
Clothes For Fun

Keep up the good work. i like using Squarelet. Makes my life very easy

Chairin Osiin
Business Owners
Sabah, Malaysia
Mylittlewishshop

Easy for beginner and payment options are automatically set up for you.

Silva Tan
Entrepreneur
Penang, Malaysia

Am very happy and satisfied with Squarelet. Their customer services are one of the best that I have experienced. Keep it up!

Norasyikin binti Hj. Yahya
Business Owners
Johor, Malaysia
Nauraxista

I love Squarelet. Sgt mudah digunakan untuk muat turun gambar dan details product jualan saya. Squarelet telah memudahkan urusan jualan saya dan urusan pembelian customer saya.

Nora Faaria
Business Owners
Sarawak, Malaysia
Faaria Boutique

Squarelet is my preferred e-commerce solution as it is affordable, easy to set-up, and their customer care is excellent! One of my favourite features is the Customer Chat as it allows me to engage with my customers and assist them in making their purchases. The order fulfillment page is another neat feature which makes it easy to monitor what needs to be done for the day.

Cyril Dason Kerine
Business Owners
Sarawak, Malaysia
Shop InSarawak.net

The ease to set up a store, and the speed of browsing was magnificent. Oh, they have the best customer service ever!

Ahmad Zahir
Business Owners
Penang, Malaysia
kota

Satu platform bisnes online yang cukup mudah dan mesra pengguna untuk mempromosikan barang niaga secara atas talian dan ianya tidak memerlukan kemahiran yang tinggi untuk menggunakan kemudahan ini. Tiadak ada sistem yang begitu senang seperti ini. Syabas Squarelet!

Sarah and Gideon
Business Owners
Penang, Malaysia
Agape Boutique

For the past one year, we have been searching for the right e-commerce system to host our online business. Thank God we have found Squarelet. As our business partner, Squarelet never fails to commit their services to us. Their approach is very different from all other e-commerce systems that we know. They listen to your needs and cater their systems to suit you. Thumbs Up for the Squarelet team.

Anis Rahmat
Business Owners
Selangor, Malaysia
Anisse

Saya suka dengan sistem Squarelet kerana mudah, mesra pelanggan dan up to date.

Open Your Online Shop Today

In less than 15 minutes, you can start selling online.
No risk. The first 15 days are FREE!

Open New Shop