Low Cost, High Performance eCommerce

Are you ready to sell online?

With Squarelet, our clients obtained specific and measurable results – Increased Online Sales, Satisfied Customers and More Time for Business Expansion. Read the testimonials below to see how these benefit can be yours too.

iffahsharifah2u

Best gila Squarelet ni. Kita boleh keluarkan duit bila-bila masa. Tekan je button withdraw, duit masuk account.

Iffah Sharifah & Hisham | iffahsharifah2u
Stokis De'Xandra Cheras

chettakiomey

Perkara paling best dalam Squarelet bagi Lia adalah reseller performance... boleh monitor sales team agent dan dropship.

Nur Aliah | Chettakiomey
Stokis De'xandra Wangsa Maju

Jelita Wardrobe

Profit, sales, cost semuanya ada di dalam Squarelet. Walaupun kita tak ada sistem website sendiri yang betul, kita boleh bermula dengan Squarelet.

En.Muhammad & Pn.Noor Hidayah | Jelita Wardrobe
Pengasas Jelita Wardrobe, Parit Buntar

Le Fabric & Sew

Fungsi special offer sangat membantu operasi kami. Kami boleh bahagi setiap harga mengikut harga yang kami kehendaki.

Nur Liyana Yaacob & Fariq Asrhaf | Le Fabric & Sew
Pengasas Le Fabric & Sew, Penang

House of Perfume

Squarelet is the best system. It's really helping me out. Out of all of my working time. The system is very good and it's improving my business.

Puan Mohaneswary | House of Perfume,
Stokis De'xandra, Kuala Langat

Agent Dexandra Marvelous

Saya boleh tengok sales report serta keuntungan saya pada setiap hari, setiap minggu dan setiap bulan.

Azhar Azif | De'xandra Marvelous
Stokis De'xandra, Sg Buloh

De'Xhana2u

Fungsi sales report membantu saya melihat peningkatan sales daripada awal sehingga akhir tahun. Selain itu, ia juga membantu saya di dalam menetapkan target pada setiap bulan.

Norzahana Ismail | De'Xhana2u
Stokis De'xandra Pontian

Aunie Wajihah

Saya sangat suka reseller performance kerana saya boleh monitor naik turun sales team saya.

Nurul Aunie Wajihah | Aunie Wajihah
Stokis De'xandra Melaka

Perfumeku2U

Emoji di bahagian tepi customer chat adalah fungsi yang paling saya suka. Emoji tu boleh angguk-angguk, boleh bye-bye.

Halimatun Saadiah | Perfumeku2U
Stokis De'Xandra Seremban

perfume4love

Squarelet sangat membantu dalam inventory. Saya suggest jika anda ada masalah untuk jaga inventory, dapatkan bantuan daripada Squarelet.

Noraini Talip | amaniestyles
Stokis De'Xandra Bangi

Rzulshop

Bila saya dapat lihat sales report, saya jadi lebih semangat nak buat sales pada setiap hari.

Arzul Effendi | Rzulshop
Stokis De'xandra Semenyih

La Rozza Perfume

Semua kerja kini menjadi lebih mudah. Tak perlu lagi paper, buat report dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet.

Puan Ruszalina | La Rozza Perfume
Stokis De'xandra, Puchong

debellashoppe

Dengan hanya 1 klik, Squarelet akan calculate untuk kita semua. Ia sangat memudahkan kerja saya dan saya tidak perlu buang masa lagi.

Nabila Alias | debellashoppe
Stokis De'Xandra Kota Tinggi, Johor

lizzlaviya

Sales saya dari 25k naik ke 30k dan untuk bulan seterusnya naik ke 100k. Alhamdulillah, sistem Squarelet membantu perniagaan saya dalam menghasilkan income yang lebih.

Puan Lizz Sahir | lizzlaviya
Stokis De'xandra, Shah Alam

Mirza Legacy

Kami tak perlu lagi risau mengenai inventori, stok, order payment dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet. Mudah untuk kami dan mudah juga untuk reseller kami untuk membeli di shop kami.

Encik Azmil & Puan Aniza | azmilaniza
Stokis De'xandra, Rembau

Nora Faaria
Business Owners
Sarawak, Malaysia
Faaria Boutique

Squarelet is my preferred e-commerce solution as it is affordable, easy to set-up, and their customer care is excellent! One of my favourite features is the Customer Chat as it allows me to engage with my customers and assist them in making their purchases. The order fulfillment page is another neat feature which makes it easy to monitor what needs to be done for the day.

Siti
Business Owners
Selangor, Malaysia
asmianabeauty

squarelet terbaik!! memudahkan usahawan seperti saya dan sangat menjimatkan masa dalam membangunkan ecommerce wesite. support yg sangat pantas dan friendly!!

Patrick Chin
Business Owners
Selangor, Malaysia
Power Shoppee

KISS! Keep It Simply Simple! Easy to setup and get going! The BEST of all, FANTASTIC customer service! Friendliest ever!

Tan Wah Chew
Director
Penang, Malaysia
Found Innovative Solution

我选择Squarelet是因为它在操作流程上处处为使用者着想,力求简化和方便。比起其他同类型的购物商网更显得优越与强劲!而且收费也非常合宜。

Nora Faaria
Business Owners
Sarawak, Malaysia
Faaria Boutique

And best of all, I had my store up and running within a few short hours, without the use of any special web design skills. All I did was upload my photos, type in the descriptions and a few other details, and Voila! All done!

Lily Leng, Yvonne Russell
Administrator, Secretary
Penang, Malaysia
SPCA Penang

SPCA Penang has been using Squarelet for almost a year - our first venture into online sales. We've been very happy with the facility and service, plus are impressed with Squarelet's efforts to improve its package when we make enhancement requests.

Mohd. Rizal Abu Bakar
CEO, Director
Penang, Malaysia
Flower Series (M) Sdn. Bhd.

Through our years in business , I've been searching for the RIGHT company to handle our Internet business. We are glad that after years of searching and selecting, we found SQUARELET team were the one that dedicatedly being patience and being very close to work with us and produce excellent system for us which give impact to our business and images of our organization. Thank you and look forwards continued excellent service.

Dr. Yong Peng San
Founder
Penang, Malaysia
SmileBay Dental Surgery

Squarelet is prompt in their response and they know the market trend very well too. They have successfully increase our clinics exposure in the internet within 3 months and now we have genuine patients' enquiry consistently everyday!

Chairin Osiin
Business Owners
Sabah, Malaysia
Mylittlewishshop

Easy for beginner and payment options are automatically set up for you.

Zurairah
Business Owners
Selangor, Malaysia
Darya by Laz

Saya pilih Squarelet sebab, Squarelet yang paling simple among others yang I survey and your customer care helped me alot.

Silva Tan
Entrepreneur
Penang, Malaysia

Am very happy and satisfied with Squarelet. Their customer services are one of the best that I have experienced. Keep it up!

Adrin
Business Owners
Kuala Lumpur, Malaysia
Lazviva

Squarelet.com provides our company an easy, automated ecommerce solution. We save time and money and that allowed us to focus on other aspects of our business. The beauty of opening store with Squarelet is: we don't need to have any technical or design experience to easily create a beautiful online store. During the demo period we simply chose a stylish page design, easily customized my online store, added products, and we're ready to accept payments, its that easy! The whole process starting from page creation until business launch we get a technical assistance without failed with positive attitude. Thanks to Squarelet.com

Open Your Online Shop Today

In less than 15 minutes, you can start selling online.
No risk. The first 15 days are FREE!

Open New Shop