Everything You Need to Sell Online

Are you ready to sell online?

With Squarelet, our clients obtained specific and measurable results – Increased Online Sales, Satisfied Customers and More Time for Business Expansion. Read the testimonials below to see how these benefit can be yours too.

chettakiomey

Perkara paling best dalam Squarelet bagi Lia adalah reseller performance... boleh monitor sales team agent dan dropship.

Nur Aliah | Chettakiomey
Stokis De'xandra Wangsa Maju

The lukah Collection

Dalam Squarelet ni, papa sangat suka tentang cara penyimpanan atau inventory movement di dalam Squarelet.

Jefrizin @ Papa Jef | The lukah Collection
Stokis De'xandra Kuantan

eliss

Saya sangat berpuas hati menggunakan Squarelet. Saya menyarankan kepada semua stokis dan pengedar serta ejen saya menggunakan Squarelet kerana dengan Squarelet, kita dapat monitor performance ejen, stokis serta pengedar.

Puan Sally | ELISS
Pengasas ELISS, Ampang

Agent Dexandra Marvelous

Saya boleh tengok sales report serta keuntungan saya pada setiap hari, setiap minggu dan setiap bulan.

Azhar Azif | De'xandra Marvelous
Stokis De'xandra, Sg Buloh

dexandra4uGroup

Squarelet always encouraging with the customers and users. Besides, they always introduce new things and new upgrades for the benefits of everybody especially for users and owners.

Encik Azam & Cik Cath | dexandra4uGroup
Stokis De'xandra, Petaling Jaya

Le Fabric & Sew

Fungsi special offer sangat membantu operasi kami. Kami boleh bahagi setiap harga mengikut harga yang kami kehendaki.

Nur Liyana Yaacob & Fariq Asrhaf | Le Fabric & Sew
Pengasas Le Fabric & Sew, Penang

lizzlaviya

Sales saya dari 25k naik ke 30k dan untuk bulan seterusnya naik ke 100k. Alhamdulillah, sistem Squarelet membantu perniagaan saya dalam menghasilkan income yang lebih.

Puan Lizz Sahir | lizzlaviya
Stokis De'xandra, Shah Alam

azmilaniza

Kami tak perlu lagi risau mengenai inventori, stok, order payment dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet. Mudah untuk kami dan mudah juga untuk reseller kami untuk membeli di shop kami.

Encik Azmil & Puan Aniza | azmilaniza
Stokis De'xandra, Rembau

Aunie Wajihah

Saya sangat suka reseller performance kerana saya boleh monitor naik turun sales team saya.

Nurul Aunie Wajihah | Aunie Wajihah
Stokis De'xandra Melaka

Rzulshop

Bila saya dapat lihat sales report, saya jadi lebih semangat nak buat sales pada setiap hari.

Arzul Effendi | Rzulshop
Stokis De'xandra Semenyih

Perfumeku2U

Emoji di bahagian tepi customer chat adalah fungsi yang paling saya suka. Emoji tu boleh angguk-angguk, boleh bye-bye.

Halimatun Saadiah | Perfumeku2U
Stokis De'Xandra Seremban

debellashoppe

Dengan hanya 1 klik, Squarelet akan calculate untuk kita semua. Ia sangat memudahkan kerja saya dan saya tidak perlu buang masa lagi.

Nabila Alias | debellashoppe
Stokis De'Xandra Kota Tinggi, Johor

De'Xhana2u

Fungsi sales report membantu saya melihat peningkatan sales daripada awal sehingga akhir tahun. Selain itu, ia juga membantu saya di dalam menetapkan target pada setiap bulan.

Norzahana Ismail | De'Xhana2u
Stokis De'xandra Pontian

La Rozza Perfume

Semua kerja kini menjadi lebih mudah. Tak perlu lagi paper, buat report dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet.

Puan Ruszalina | La Rozza Perfume
Stokis De'xandra, Puchong

perfume4love

Squarelet sangat membantu dalam inventory. Saya suggest jika anda ada masalah untuk jaga inventory, dapatkan bantuan daripada Squarelet.

Noraini Talip | amaniestyles
Stokis De'Xandra Bangi

Belle
Business Owners
Ipoh, Perak, Malaysia
Best Borong

Strongly recommended Squarelet they are seriously professional and so helpful. Support n IT team are the best in the market who go for all the extra miles! Million thanks from BestBorong team. U r our saviour.

Sarah and Gideon
Business Owners
Penang, Malaysia
Agape Boutique

For the past one year, we have been searching for the right e-commerce system to host our online business. Thank God we have found Squarelet. As our business partner, Squarelet never fails to commit their services to us. Their approach is very different from all other e-commerce systems that we know. They listen to your needs and cater their systems to suit you. Thumbs Up for the Squarelet team.

Ahmad Zahir
Business Owners
Penang, Malaysia
kota

Satu platform bisnes online yang cukup mudah dan mesra pengguna untuk mempromosikan barang niaga secara atas talian dan ianya tidak memerlukan kemahiran yang tinggi untuk menggunakan kemudahan ini. Tiadak ada sistem yang begitu senang seperti ini. Syabas Squarelet!

Norasyikin binti Hj. Yahya
Business Owners
Johor, Malaysia
Nauraxista

I love Squarelet. Sgt mudah digunakan untuk muat turun gambar dan details product jualan saya. Squarelet telah memudahkan urusan jualan saya dan urusan pembelian customer saya.

Yana Hisham
Business Owners
Selangor, Malaysia
UKS Online

Its easy to use and there are customer care person who will update and ask you for problems right when you needed them.

Silva Tan
Entrepreneur
Penang, Malaysia

Am very happy and satisfied with Squarelet. Their customer services are one of the best that I have experienced. Keep it up!

Sue Shen Leong
Administrator
Kuala Lumpur, Malaysia
Smile-Link

Straightforward, user friendly, helpful customer service team, speedy response for any request

Farahani
Business Owners
Selangor, Malaysia
Fashion by FHN

u are d nicest customer support I've ever talk to

Lim Lee Hoong
Director
Penang, Malaysia

We are very grateful that we found Squarelet as our eCommerce provider. Their price is reasonable and their system is very well done.

Dr. Yong Peng San
Founder
Penang, Malaysia
SmileBay Dental Surgery

Squarelet is prompt in their response and they know the market trend very well too. They have successfully increase our clinics exposure in the internet within 3 months and now we have genuine patients' enquiry consistently everyday!

Nora Faaria
Business Owners
Sarawak, Malaysia
Faaria Boutique

And best of all, I had my store up and running within a few short hours, without the use of any special web design skills. All I did was upload my photos, type in the descriptions and a few other details, and Voila! All done!

Chairin Osiin
Business Owners
Sabah, Malaysia
Mylittlewishshop

Easy for beginner and payment options are automatically set up for you.

Open Your Online Shop Today

In less than 15 minutes, you can start selling online.
No risk. The first 15 days are FREE!

Open New Shop