Grow Your Online Business With Us

Are you ready to sell online?

With Squarelet, our clients obtained specific and measurable results – Increased Online Sales, Satisfied Customers and More Time for Business Expansion. Read the testimonials below to see how these benefit can be yours too.

eliss

Saya sangat berpuas hati menggunakan Squarelet. Saya menyarankan kepada semua stokis dan pengedar serta ejen saya menggunakan Squarelet kerana dengan Squarelet, kita dapat monitor performance ejen, stokis serta pengedar.

Puan Sally | ELISS
Pengasas ELISS, Ampang

iffahsharifah2u

Best gila Squarelet ni. Kita boleh keluarkan duit bila-bila masa. Tekan je button withdraw, duit masuk account.

Iffah Sharifah & Hisham | iffahsharifah2u
Stokis De'Xandra Cheras

dexandra4uGroup

Squarelet always encouraging with the customers and users. Besides, they always introduce new things and new upgrades for the benefits of everybody especially for users and owners.

Encik Azam & Cik Cath | dexandra4uGroup
Stokis De'xandra, Petaling Jaya

Le Fabric & Sew

Fungsi special offer sangat membantu operasi kami. Kami boleh bahagi setiap harga mengikut harga yang kami kehendaki.

Nur Liyana Yaacob & Fariq Asrhaf | Le Fabric & Sew
Pengasas Le Fabric & Sew, Penang

Agent Dexandra Marvelous

Saya boleh tengok sales report serta keuntungan saya pada setiap hari, setiap minggu dan setiap bulan.

Azhar Azif | De'xandra Marvelous
Stokis De'xandra, Sg Buloh

De'Xandra

Squarelet membantu saya untuk jadi automate…. Kalau dulu pakai excel atau kertas, tapi sekarang, segalanya di hujung jari.

Ernayanee Nur Julaimi | De'xandra
Pengasas De'xandra, Selangor

La Rozza Perfume

Semua kerja kini menjadi lebih mudah. Tak perlu lagi paper, buat report dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet.

Puan Ruszalina | La Rozza Perfume
Stokis De'xandra, Puchong

Perfumeku2U

Emoji di bahagian tepi customer chat adalah fungsi yang paling saya suka. Emoji tu boleh angguk-angguk, boleh bye-bye.

Halimatun Saadiah | Perfumeku2U
Stokis De'Xandra Seremban

Stokis De'Xandra Putrajaya

"Bulk update inventory memudahkan kerja saya untuk update segala pembelian yang dibuat dari HQ.

Nurul Ilyani | Stokis De'Xandra Putrajaya
Stokis De'Xandra Putrajaya

perfume4love

Squarelet sangat membantu dalam inventory. Saya suggest jika anda ada masalah untuk jaga inventory, dapatkan bantuan daripada Squarelet.

Noraini Talip | amaniestyles
Stokis De'Xandra Bangi

De'Xhana2u

Fungsi sales report membantu saya melihat peningkatan sales daripada awal sehingga akhir tahun. Selain itu, ia juga membantu saya di dalam menetapkan target pada setiap bulan.

Norzahana Ismail | De'Xhana2u
Stokis De'xandra Pontian

debellashoppe

Dengan hanya 1 klik, Squarelet akan calculate untuk kita semua. Ia sangat memudahkan kerja saya dan saya tidak perlu buang masa lagi.

Nabila Alias | debellashoppe
Stokis De'Xandra Kota Tinggi, Johor

Aunie Wajihah

Saya sangat suka reseller performance kerana saya boleh monitor naik turun sales team saya.

Nurul Aunie Wajihah | Aunie Wajihah
Stokis De'xandra Melaka

azmilaniza

Kami tak perlu lagi risau mengenai inventori, stok, order payment dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet. Mudah untuk kami dan mudah juga untuk reseller kami untuk membeli di shop kami.

Encik Azmil & Puan Aniza | azmilaniza
Stokis De'xandra, Rembau

Rzulshop

Bila saya dapat lihat sales report, saya jadi lebih semangat nak buat sales pada setiap hari.

Arzul Effendi | Rzulshop
Stokis De'xandra Semenyih

Tan Wah Chew
Director
Penang, Malaysia
Found Innovative Solution

我选择Squarelet是因为它在操作流程上处处为使用者着想,力求简化和方便。比起其他同类型的购物商网更显得优越与强劲!而且收费也非常合宜。

Gijs de Rooij
CEO, Director
Amsterdam, Netherlands
LedLease.com

Squarelet has supported LED Lease & Finance since our start in 2009. By combining a very professional approach with a deep understanding of our business, we managed to set up a great website and application in a very short time. Today, we still enjoy great communication and support here in Amsterdam, while working with Squarelet in Malaysia. We would certainly recommend others to work with Squarelet and will continue to do so ourselves.

Jane
Business Owners
Kuala Lumpur, Malaysia
Clothes For Fun

Keep up the good work. i like using Squarelet. Makes my life very easy

Siti
Business Owners
Selangor, Malaysia
asmianabeauty

squarelet terbaik!! memudahkan usahawan seperti saya dan sangat menjimatkan masa dalam membangunkan ecommerce wesite. support yg sangat pantas dan friendly!!

Nora Faaria
Business Owners
Sarawak, Malaysia
Faaria Boutique

And best of all, I had my store up and running within a few short hours, without the use of any special web design skills. All I did was upload my photos, type in the descriptions and a few other details, and Voila! All done!

Nora Faaria
Business Owners
Sarawak, Malaysia
Faaria Boutique

Squarelet is my preferred e-commerce solution as it is affordable, easy to set-up, and their customer care is excellent! One of my favourite features is the Customer Chat as it allows me to engage with my customers and assist them in making their purchases. The order fulfillment page is another neat feature which makes it easy to monitor what needs to be done for the day.

Yana Hisham
Business Owners
Selangor, Malaysia
UKS Online

Its easy to use and there are customer care person who will update and ask you for problems right when you needed them.

Belle
Business Owners
Ipoh, Perak, Malaysia
Best Borong

Strongly recommended Squarelet they are seriously professional and so helpful. Support n IT team are the best in the market who go for all the extra miles! Million thanks from BestBorong team. U r our saviour.

Patrick Chin
Business Owners
Selangor, Malaysia
Power Shoppee

KISS! Keep It Simply Simple! Easy to setup and get going! The BEST of all, FANTASTIC customer service! Friendliest ever!

Mum Joeylette
Business Owners
Selangor, Malaysia
mumjoeylette

Easy to understand and key in all the products and data

Anis Rahmat
Business Owners
Selangor, Malaysia
Anisse

Saya suka dengan sistem Squarelet kerana mudah, mesra pelanggan dan up to date.

Kelvyn Chuah
Founder
Penang, Malaysia
Palanquinn Heritage Suites

We have hosted our website with Squarelet for several years since their inception. The sole reason why we have chosen them time and time again is their ability to always maintain a good level of service. I strongly recommend Squarelet to whoever is considering their products and services.

Open Your Online Shop Today

In less than 15 minutes, you can start selling online.
No risk. The first 15 days are FREE!

Open New Shop