Save 50% with SME Business Digitalisation Grant today. Find out more

Low Cost, High Performance eCommerce

Are you ready to sell online?

With Squarelet, our clients obtained specific and measurable results – Increased Online Sales, Satisfied Customers and More Time for Business Expansion. Read the testimonials below to see how these benefit can be yours too.

iffahsharifah2u

Best gila Squarelet ni. Kita boleh keluarkan duit bila-bila masa. Tekan je button withdraw, duit masuk account.

Iffah Sharifah & Hisham | iffahsharifah2u
Stokis De'Xandra Cheras

Agent Dexandra Marvelous

Saya boleh tengok sales report serta keuntungan saya pada setiap hari, setiap minggu dan setiap bulan.

Azhar Azif | De'xandra Marvelous
Stokis De'xandra, Sg Buloh

The lukah Collection

Dalam Squarelet ni, papa sangat suka tentang cara penyimpanan atau inventory movement di dalam Squarelet.

Jefrizin @ Papa Jef | The lukah Collection
Stokis De'xandra Kuantan

Jelita Wardrobe

Profit, sales, cost semuanya ada di dalam Squarelet. Walaupun kita tak ada sistem website sendiri yang betul, kita boleh bermula dengan Squarelet.

En.Muhammad & Pn.Noor Hidayah | Jelita Wardrobe
Pengasas Jelita Wardrobe, Parit Buntar

FabricAnkerrr By LFS

Fungsi special offer sangat membantu operasi kami. Kami boleh bahagi setiap harga mengikut harga yang kami kehendaki.

Nur Liyana Yaacob & Fariq Asrhaf | Le Fabric & Sew
Pengasas Le Fabric & Sew, Penang

eliss

Saya sangat berpuas hati menggunakan Squarelet. Saya menyarankan kepada semua stokis dan pengedar serta ejen saya menggunakan Squarelet kerana dengan Squarelet, kita dapat monitor performance ejen, stokis serta pengedar.

Puan Sally | ELISS
Pengasas ELISS, Ampang

debellashoppe

Dengan hanya 1 klik, Squarelet akan calculate untuk kita semua. Ia sangat memudahkan kerja saya dan saya tidak perlu buang masa lagi.

Nabila Alias | debellashoppe
Stokis De'Xandra Kota Tinggi, Johor

Mirza Legacy

Kami tak perlu lagi risau mengenai inventori, stok, order payment dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet. Mudah untuk kami dan mudah juga untuk reseller kami untuk membeli di shop kami.

Encik Azmil & Puan Aniza | azmilaniza
Stokis De'xandra, Rembau

La Rozza Perfume

Semua kerja kini menjadi lebih mudah. Tak perlu lagi paper, buat report dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet.

Puan Ruszalina | La Rozza Perfume
Stokis De'xandra, Puchong

Perfumeku2U

Emoji di bahagian tepi customer chat adalah fungsi yang paling saya suka. Emoji tu boleh angguk-angguk, boleh bye-bye.

Halimatun Saadiah | Perfumeku2U
Stokis De'Xandra Seremban

perfume4love

Squarelet sangat membantu dalam inventory. Saya suggest jika anda ada masalah untuk jaga inventory, dapatkan bantuan daripada Squarelet.

Noraini Talip | amaniestyles
Stokis De'Xandra Bangi

De'Xhana2u

Fungsi sales report membantu saya melihat peningkatan sales daripada awal sehingga akhir tahun. Selain itu, ia juga membantu saya di dalam menetapkan target pada setiap bulan.

Norzahana Ismail | De'Xhana2u
Stokis De'xandra Pontian

lizzlaviya

Sales saya dari 25k naik ke 30k dan untuk bulan seterusnya naik ke 100k. Alhamdulillah, sistem Squarelet membantu perniagaan saya dalam menghasilkan income yang lebih.

Puan Lizz Sahir | lizzlaviya
Stokis De'xandra, Shah Alam

Rzulshop

Bila saya dapat lihat sales report, saya jadi lebih semangat nak buat sales pada setiap hari.

Arzul Effendi | Rzulshop
Stokis De'xandra Semenyih

Stokis De'Xandra Putrajaya

"Bulk update inventory memudahkan kerja saya untuk update segala pembelian yang dibuat dari HQ.

Nurul Ilyani | Stokis De'Xandra Putrajaya
Stokis De'Xandra Putrajaya

Norasyikin binti Hj. Yahya
Business Owners
Johor, Malaysia
Nauraxista

I love Squarelet. Sgt mudah digunakan untuk muat turun gambar dan details product jualan saya. Squarelet telah memudahkan urusan jualan saya dan urusan pembelian customer saya.

Lim Lee Hoong
Director
Penang, Malaysia

We are very grateful that we found Squarelet as our eCommerce provider. Their price is reasonable and their system is very well done.

Mohd. Rizal Abu Bakar
CEO, Director
Penang, Malaysia
Flower Series (M) Sdn. Bhd.

Through our years in business , I've been searching for the RIGHT company to handle our Internet business. We are glad that after years of searching and selecting, we found SQUARELET team were the one that dedicatedly being patience and being very close to work with us and produce excellent system for us which give impact to our business and images of our organization. Thank you and look forwards continued excellent service.

Sue Shen Leong
Administrator
Kuala Lumpur, Malaysia
Smile-Link

Straightforward, user friendly, helpful customer service team, speedy response for any request

Belle
Business Owners
Ipoh, Perak, Malaysia
Best Borong

One of my best decision we have made in our business is to have joined Squarelet! Love it! Thanks Squarelet and Team. Indeed a blessing to have decided to be your business partner :) Once again tq n great job! Keep it up!

Lily Leng, Yvonne Russell
Administrator, Secretary
Penang, Malaysia
SPCA Penang

SPCA Penang has been using Squarelet for almost a year - our first venture into online sales. We've been very happy with the facility and service, plus are impressed with Squarelet's efforts to improve its package when we make enhancement requests.

Tan Wah Chew
Director
Penang, Malaysia
Found Innovative Solution

我选择Squarelet是因为它在操作流程上处处为使用者着想,力求简化和方便。比起其他同类型的购物商网更显得优越与强劲!而且收费也非常合宜。

Zurairah
Business Owners
Selangor, Malaysia
Darya by Laz

Saya pilih Squarelet sebab, Squarelet yang paling simple among others yang I survey and your customer care helped me alot.

Nora Faaria
Business Owners
Sarawak, Malaysia
Faaria Boutique

And best of all, I had my store up and running within a few short hours, without the use of any special web design skills. All I did was upload my photos, type in the descriptions and a few other details, and Voila! All done!

Chairin Osiin
Business Owners
Sabah, Malaysia
Mylittlewishshop

Easy for beginner and payment options are automatically set up for you.

Dr. Yong Peng San
Founder
Penang, Malaysia
SmileBay Dental Surgery

Squarelet is prompt in their response and they know the market trend very well too. They have successfully increase our clinics exposure in the internet within 3 months and now we have genuine patients' enquiry consistently everyday!

Belle
Business Owners
Ipoh, Perak, Malaysia
Best Borong

Strongly recommended Squarelet they are seriously professional and so helpful. Support n IT team are the best in the market who go for all the extra miles! Million thanks from BestBorong team. U r our saviour.

Open Your Online Shop Today

In less than 15 minutes, you can start selling online.
No risk. The first 15 days are FREE!

Open New Shop