The Next Generation eCommerce System

Are you ready to sell online?

With Squarelet, our clients obtained specific and measurable results – Increased Online Sales, Satisfied Customers and More Time for Business Expansion. Read the testimonials below to see how these benefit can be yours too.

chettakiomey

Perkara paling best dalam Squarelet bagi Lia adalah reseller performance... boleh monitor sales team agent dan dropship.

Nur Aliah | Chettakiomey
Stokis De'xandra Wangsa Maju

eliss

Saya sangat berpuas hati menggunakan Squarelet. Saya menyarankan kepada semua stokis dan pengedar serta ejen saya menggunakan Squarelet kerana dengan Squarelet, kita dapat monitor performance ejen, stokis serta pengedar.

Puan Sally | ELISS
Pengasas ELISS, Ampang

iffahsharifah2u

Best gila Squarelet ni. Kita boleh keluarkan duit bila-bila masa. Tekan je button withdraw, duit masuk account.

Iffah Sharifah & Hisham | iffahsharifah2u
Stokis De'Xandra Cheras

Agent Dexandra Marvelous

Saya boleh tengok sales report serta keuntungan saya pada setiap hari, setiap minggu dan setiap bulan.

Azhar Azif | De'xandra Marvelous
Stokis De'xandra, Sg Buloh

The lukah Collection

Dalam Squarelet ni, papa sangat suka tentang cara penyimpanan atau inventory movement di dalam Squarelet.

Jefrizin @ Papa Jef | The lukah Collection
Stokis De'xandra Kuantan

De'Xandra

Squarelet membantu saya untuk jadi automate…. Kalau dulu pakai excel atau kertas, tapi sekarang, segalanya di hujung jari.

Ernayanee Nur Julaimi | De'xandra
Pengasas De'xandra, Selangor

Aunie Wajihah

Saya sangat suka reseller performance kerana saya boleh monitor naik turun sales team saya.

Nurul Aunie Wajihah | Aunie Wajihah
Stokis De'xandra Melaka

Stokis De'Xandra Putrajaya

"Bulk update inventory memudahkan kerja saya untuk update segala pembelian yang dibuat dari HQ.

Nurul Ilyani | Stokis De'Xandra Putrajaya
Stokis De'Xandra Putrajaya

La Rozza Perfume

Semua kerja kini menjadi lebih mudah. Tak perlu lagi paper, buat report dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet.

Puan Ruszalina | La Rozza Perfume
Stokis De'xandra, Puchong

Perfumeku2U

Emoji di bahagian tepi customer chat adalah fungsi yang paling saya suka. Emoji tu boleh angguk-angguk, boleh bye-bye.

Halimatun Saadiah | Perfumeku2U
Stokis De'Xandra Seremban

Mirza Legacy

Kami tak perlu lagi risau mengenai inventori, stok, order payment dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet. Mudah untuk kami dan mudah juga untuk reseller kami untuk membeli di shop kami.

Encik Azmil & Puan Aniza | azmilaniza
Stokis De'xandra, Rembau

Rzulshop

Bila saya dapat lihat sales report, saya jadi lebih semangat nak buat sales pada setiap hari.

Arzul Effendi | Rzulshop
Stokis De'xandra Semenyih

perfume4love

Squarelet sangat membantu dalam inventory. Saya suggest jika anda ada masalah untuk jaga inventory, dapatkan bantuan daripada Squarelet.

Noraini Talip | amaniestyles
Stokis De'Xandra Bangi

debellashoppe

Dengan hanya 1 klik, Squarelet akan calculate untuk kita semua. Ia sangat memudahkan kerja saya dan saya tidak perlu buang masa lagi.

Nabila Alias | debellashoppe
Stokis De'Xandra Kota Tinggi, Johor

lizzlaviya

Sales saya dari 25k naik ke 30k dan untuk bulan seterusnya naik ke 100k. Alhamdulillah, sistem Squarelet membantu perniagaan saya dalam menghasilkan income yang lebih.

Puan Lizz Sahir | lizzlaviya
Stokis De'xandra, Shah Alam

Gijs de Rooij
CEO, Director
Amsterdam, Netherlands
LedLease.com

Squarelet has supported LED Lease & Finance since our start in 2009. By combining a very professional approach with a deep understanding of our business, we managed to set up a great website and application in a very short time. Today, we still enjoy great communication and support here in Amsterdam, while working with Squarelet in Malaysia. We would certainly recommend others to work with Squarelet and will continue to do so ourselves.

Belle
Business Owners
Ipoh, Perak, Malaysia
Best Borong

Strongly recommended Squarelet they are seriously professional and so helpful. Support n IT team are the best in the market who go for all the extra miles! Million thanks from BestBorong team. U r our saviour.

Siti
Business Owners
Selangor, Malaysia
asmianabeauty

squarelet terbaik!! memudahkan usahawan seperti saya dan sangat menjimatkan masa dalam membangunkan ecommerce wesite. support yg sangat pantas dan friendly!!

Anis Rahmat
Business Owners
Selangor, Malaysia
Anisse

Saya suka dengan sistem Squarelet kerana mudah, mesra pelanggan dan up to date.

Iffa Basir
Business Owners
Selangor, Malaysia
comelbaby

Friendly Deskboard Interface and Customer Service

Mohd. Rizal Abu Bakar
CEO, Director
Penang, Malaysia
Flower Series (M) Sdn. Bhd.

Through our years in business , I've been searching for the RIGHT company to handle our Internet business. We are glad that after years of searching and selecting, we found SQUARELET team were the one that dedicatedly being patience and being very close to work with us and produce excellent system for us which give impact to our business and images of our organization. Thank you and look forwards continued excellent service.

Lim Lee Hoong
Director
Penang, Malaysia

We are very grateful that we found Squarelet as our eCommerce provider. Their price is reasonable and their system is very well done.

Mum Joeylette
Business Owners
Selangor, Malaysia
mumjoeylette

Easy to understand and key in all the products and data

Jane
Business Owners
Kuala Lumpur, Malaysia
Clothes For Fun

Keep up the good work. i like using Squarelet. Makes my life very easy

Yana Hisham
Business Owners
Selangor, Malaysia
UKS Online

Its easy to use and there are customer care person who will update and ask you for problems right when you needed them.

Sarah and Gideon
Business Owners
Penang, Malaysia
Agape Boutique

For the past one year, we have been searching for the right e-commerce system to host our online business. Thank God we have found Squarelet. As our business partner, Squarelet never fails to commit their services to us. Their approach is very different from all other e-commerce systems that we know. They listen to your needs and cater their systems to suit you. Thumbs Up for the Squarelet team.

Nora Faaria
Business Owners
Sarawak, Malaysia
Faaria Boutique

And best of all, I had my store up and running within a few short hours, without the use of any special web design skills. All I did was upload my photos, type in the descriptions and a few other details, and Voila! All done!

Open Your Online Shop Today

In less than 15 minutes, you can start selling online.
No risk. The first 15 days are FREE!

Open New Shop