The Fastest Growing eCommerce System

Are you ready to sell online?

With Squarelet, our clients obtained specific and measurable results – Increased Online Sales, Satisfied Customers and More Time for Business Expansion. Read the testimonials below to see how these benefit can be yours too.

Agent Dexandra Marvelous

Saya boleh tengok sales report serta keuntungan saya pada setiap hari, setiap minggu dan setiap bulan.

Azhar Azif | De'xandra Marvelous
Stokis De'xandra, Sg Buloh

The lukah Collection

Dalam Squarelet ni, papa sangat suka tentang cara penyimpanan atau inventory movement di dalam Squarelet.

Jefrizin @ Papa Jef | The lukah Collection
Stokis De'xandra Kuantan

De'Xandra

Squarelet membantu saya untuk jadi automate…. Kalau dulu pakai excel atau kertas, tapi sekarang, segalanya di hujung jari.

Ernayanee Nur Julaimi | De'xandra
Pengasas De'xandra, Selangor

Jelita Wardrobe

Profit, sales, cost semuanya ada di dalam Squarelet. Walaupun kita tak ada sistem website sendiri yang betul, kita boleh bermula dengan Squarelet.

En.Muhammad & Pn.Noor Hidayah | Jelita Wardrobe
Pengasas Jelita Wardrobe, Parit Buntar

eliss

Saya sangat berpuas hati menggunakan Squarelet. Saya menyarankan kepada semua stokis dan pengedar serta ejen saya menggunakan Squarelet kerana dengan Squarelet, kita dapat monitor performance ejen, stokis serta pengedar.

Puan Sally | ELISS
Pengasas ELISS, Ampang

iffahsharifah2u

Best gila Squarelet ni. Kita boleh keluarkan duit bila-bila masa. Tekan je button withdraw, duit masuk account.

Iffah Sharifah & Hisham | iffahsharifah2u
Stokis De'Xandra Cheras

De'Xhana2u

Fungsi sales report membantu saya melihat peningkatan sales daripada awal sehingga akhir tahun. Selain itu, ia juga membantu saya di dalam menetapkan target pada setiap bulan.

Norzahana Ismail | De'Xhana2u
Stokis De'xandra Pontian

lizzlaviya

Sales saya dari 25k naik ke 30k dan untuk bulan seterusnya naik ke 100k. Alhamdulillah, sistem Squarelet membantu perniagaan saya dalam menghasilkan income yang lebih.

Puan Lizz Sahir | lizzlaviya
Stokis De'xandra, Shah Alam

Aunie Wajihah

Saya sangat suka reseller performance kerana saya boleh monitor naik turun sales team saya.

Nurul Aunie Wajihah | Aunie Wajihah
Stokis De'xandra Melaka

Rzulshop

Bila saya dapat lihat sales report, saya jadi lebih semangat nak buat sales pada setiap hari.

Arzul Effendi | Rzulshop
Stokis De'xandra Semenyih

Stokis De'Xandra Putrajaya

"Bulk update inventory memudahkan kerja saya untuk update segala pembelian yang dibuat dari HQ.

Nurul Ilyani | Stokis De'Xandra Putrajaya
Stokis De'Xandra Putrajaya

Perfumeku2U

Emoji di bahagian tepi customer chat adalah fungsi yang paling saya suka. Emoji tu boleh angguk-angguk, boleh bye-bye.

Halimatun Saadiah | Perfumeku2U
Stokis De'Xandra Seremban

Mirza Legacy

Kami tak perlu lagi risau mengenai inventori, stok, order payment dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet. Mudah untuk kami dan mudah juga untuk reseller kami untuk membeli di shop kami.

Encik Azmil & Puan Aniza | azmilaniza
Stokis De'xandra, Rembau

perfume4love

Squarelet sangat membantu dalam inventory. Saya suggest jika anda ada masalah untuk jaga inventory, dapatkan bantuan daripada Squarelet.

Noraini Talip | amaniestyles
Stokis De'Xandra Bangi

debellashoppe

Dengan hanya 1 klik, Squarelet akan calculate untuk kita semua. Ia sangat memudahkan kerja saya dan saya tidak perlu buang masa lagi.

Nabila Alias | debellashoppe
Stokis De'Xandra Kota Tinggi, Johor

Belle
Business Owners
Ipoh, Perak, Malaysia
Best Borong

Strongly recommended Squarelet they are seriously professional and so helpful. Support n IT team are the best in the market who go for all the extra miles! Million thanks from BestBorong team. U r our saviour.

Iffa Basir
Business Owners
Selangor, Malaysia
comelbaby

Friendly Deskboard Interface and Customer Service

Farahani
Business Owners
Selangor, Malaysia
Fashion by FHN

u are d nicest customer support I've ever talk to

Kelvyn Chuah
Founder
Penang, Malaysia
Palanquinn Heritage Suites

We have hosted our website with Squarelet for several years since their inception. The sole reason why we have chosen them time and time again is their ability to always maintain a good level of service. I strongly recommend Squarelet to whoever is considering their products and services.

Anis Rahmat
Business Owners
Selangor, Malaysia
Anisse

Saya suka dengan sistem Squarelet kerana mudah, mesra pelanggan dan up to date.

Siti
Business Owners
Selangor, Malaysia
asmianabeauty

squarelet terbaik!! memudahkan usahawan seperti saya dan sangat menjimatkan masa dalam membangunkan ecommerce wesite. support yg sangat pantas dan friendly!!

Lim Lee Hoong
Director
Penang, Malaysia

We are very grateful that we found Squarelet as our eCommerce provider. Their price is reasonable and their system is very well done.

Ahmad Zahir
Business Owners
Penang, Malaysia
kota

Satu platform bisnes online yang cukup mudah dan mesra pengguna untuk mempromosikan barang niaga secara atas talian dan ianya tidak memerlukan kemahiran yang tinggi untuk menggunakan kemudahan ini. Tiadak ada sistem yang begitu senang seperti ini. Syabas Squarelet!

Dr. Yong Peng San
Founder
Penang, Malaysia
SmileBay Dental Surgery

Squarelet is prompt in their response and they know the market trend very well too. They have successfully increase our clinics exposure in the internet within 3 months and now we have genuine patients' enquiry consistently everyday!

Ernayanee
Business Owners
Selangor, Malaysia
Oshien2u

KEEP IMPROVING !! Misi & visi kami untuk sentiasa memperbaiki sistem company ke tahap yang lebih baik. Alhamdulilah.. terima kasih Squarelet kerana banyak membantu kami mencapai misi & visi kami..

Yana Hisham
Business Owners
Selangor, Malaysia
UKS Online

Its easy to use and there are customer care person who will update and ask you for problems right when you needed them.

Tan Wah Chew
Director
Penang, Malaysia
Found Innovative Solution

我选择Squarelet是因为它在操作流程上处处为使用者着想,力求简化和方便。比起其他同类型的购物商网更显得优越与强劲!而且收费也非常合宜。

Open Your Online Shop Today

In less than 15 minutes, you can start selling online.
No risk. The first 15 days are FREE!

Open New Shop