Save 50% with SME Business Digitalisation Grant today. Find out more

Grow Your Online Business With Us

Are you ready to sell online?

With Squarelet, our clients obtained specific and measurable results – Increased Online Sales, Satisfied Customers and More Time for Business Expansion. Read the testimonials below to see how these benefit can be yours too.

House of Perfume

Squarelet is the best system. It's really helping me out. Out of all of my working time. The system is very good and it's improving my business.

Puan Mohaneswary | House of Perfume,
Stokis De'xandra, Kuala Langat

Agent Dexandra Marvelous

Saya boleh tengok sales report serta keuntungan saya pada setiap hari, setiap minggu dan setiap bulan.

Azhar Azif | De'xandra Marvelous
Stokis De'xandra, Sg Buloh

De'Xandra

Squarelet membantu saya untuk jadi automate…. Kalau dulu pakai excel atau kertas, tapi sekarang, segalanya di hujung jari.

Ernayanee Nur Julaimi | De'xandra
Pengasas De'xandra, Selangor

eliss

Saya sangat berpuas hati menggunakan Squarelet. Saya menyarankan kepada semua stokis dan pengedar serta ejen saya menggunakan Squarelet kerana dengan Squarelet, kita dapat monitor performance ejen, stokis serta pengedar.

Puan Sally | ELISS
Pengasas ELISS, Ampang

iffahsharifah2u

Best gila Squarelet ni. Kita boleh keluarkan duit bila-bila masa. Tekan je button withdraw, duit masuk account.

Iffah Sharifah & Hisham | iffahsharifah2u
Stokis De'Xandra Cheras

chettakiomey

Perkara paling best dalam Squarelet bagi Lia adalah reseller performance... boleh monitor sales team agent dan dropship.

Nur Aliah | Chettakiomey
Stokis De'xandra Wangsa Maju

De'Xhana2u

Fungsi sales report membantu saya melihat peningkatan sales daripada awal sehingga akhir tahun. Selain itu, ia juga membantu saya di dalam menetapkan target pada setiap bulan.

Norzahana Ismail | De'Xhana2u
Stokis De'xandra Pontian

Stokis De'Xandra Putrajaya

"Bulk update inventory memudahkan kerja saya untuk update segala pembelian yang dibuat dari HQ.

Nurul Ilyani | Stokis De'Xandra Putrajaya
Stokis De'Xandra Putrajaya

Mirza Legacy

Kami tak perlu lagi risau mengenai inventori, stok, order payment dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet. Mudah untuk kami dan mudah juga untuk reseller kami untuk membeli di shop kami.

Encik Azmil & Puan Aniza | azmilaniza
Stokis De'xandra, Rembau

Aunie Wajihah

Saya sangat suka reseller performance kerana saya boleh monitor naik turun sales team saya.

Nurul Aunie Wajihah | Aunie Wajihah
Stokis De'xandra Melaka

Rzulshop

Bila saya dapat lihat sales report, saya jadi lebih semangat nak buat sales pada setiap hari.

Arzul Effendi | Rzulshop
Stokis De'xandra Semenyih

lizzlaviya

Sales saya dari 25k naik ke 30k dan untuk bulan seterusnya naik ke 100k. Alhamdulillah, sistem Squarelet membantu perniagaan saya dalam menghasilkan income yang lebih.

Puan Lizz Sahir | lizzlaviya
Stokis De'xandra, Shah Alam

La Rozza Perfume

Semua kerja kini menjadi lebih mudah. Tak perlu lagi paper, buat report dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet.

Puan Ruszalina | La Rozza Perfume
Stokis De'xandra, Puchong

debellashoppe

Dengan hanya 1 klik, Squarelet akan calculate untuk kita semua. Ia sangat memudahkan kerja saya dan saya tidak perlu buang masa lagi.

Nabila Alias | debellashoppe
Stokis De'Xandra Kota Tinggi, Johor

perfume4love

Squarelet sangat membantu dalam inventory. Saya suggest jika anda ada masalah untuk jaga inventory, dapatkan bantuan daripada Squarelet.

Noraini Talip | amaniestyles
Stokis De'Xandra Bangi

Lim Lee Hoong
Director
Penang, Malaysia

We are very grateful that we found Squarelet as our eCommerce provider. Their price is reasonable and their system is very well done.

Anis Rahmat
Business Owners
Selangor, Malaysia
Anisse

Saya suka dengan sistem Squarelet kerana mudah, mesra pelanggan dan up to date.

Silva Tan
Entrepreneur
Penang, Malaysia

Am very happy and satisfied with Squarelet. Their customer services are one of the best that I have experienced. Keep it up!

Cyril Dason Kerine
Business Owners
Sarawak, Malaysia
Shop InSarawak.net

The ease to set up a store, and the speed of browsing was magnificent. Oh, they have the best customer service ever!

Mohd. Rizal Abu Bakar
CEO, Director
Penang, Malaysia
Flower Series (M) Sdn. Bhd.

Through our years in business , I've been searching for the RIGHT company to handle our Internet business. We are glad that after years of searching and selecting, we found SQUARELET team were the one that dedicatedly being patience and being very close to work with us and produce excellent system for us which give impact to our business and images of our organization. Thank you and look forwards continued excellent service.

Adrin
Business Owners
Kuala Lumpur, Malaysia
Lazviva

Squarelet.com provides our company an easy, automated ecommerce solution. We save time and money and that allowed us to focus on other aspects of our business. The beauty of opening store with Squarelet is: we don't need to have any technical or design experience to easily create a beautiful online store. During the demo period we simply chose a stylish page design, easily customized my online store, added products, and we're ready to accept payments, its that easy! The whole process starting from page creation until business launch we get a technical assistance without failed with positive attitude. Thanks to Squarelet.com

Sarah and Gideon
Business Owners
Penang, Malaysia
Agape Boutique

For the past one year, we have been searching for the right e-commerce system to host our online business. Thank God we have found Squarelet. As our business partner, Squarelet never fails to commit their services to us. Their approach is very different from all other e-commerce systems that we know. They listen to your needs and cater their systems to suit you. Thumbs Up for the Squarelet team.

Zurairah
Business Owners
Selangor, Malaysia
Darya by Laz

Saya pilih Squarelet sebab, Squarelet yang paling simple among others yang I survey and your customer care helped me alot.

Nora Faaria
Business Owners
Sarawak, Malaysia
Faaria Boutique

And best of all, I had my store up and running within a few short hours, without the use of any special web design skills. All I did was upload my photos, type in the descriptions and a few other details, and Voila! All done!

Jane
Business Owners
Kuala Lumpur, Malaysia
Clothes For Fun

Keep up the good work. i like using Squarelet. Makes my life very easy

Ahmad Zahir
Business Owners
Penang, Malaysia
kota

Satu platform bisnes online yang cukup mudah dan mesra pengguna untuk mempromosikan barang niaga secara atas talian dan ianya tidak memerlukan kemahiran yang tinggi untuk menggunakan kemudahan ini. Tiadak ada sistem yang begitu senang seperti ini. Syabas Squarelet!

Norasyikin binti Hj. Yahya
Business Owners
Johor, Malaysia
Nauraxista

I love Squarelet. Sgt mudah digunakan untuk muat turun gambar dan details product jualan saya. Squarelet telah memudahkan urusan jualan saya dan urusan pembelian customer saya.

Open Your Online Shop Today

In less than 15 minutes, you can start selling online.
No risk. The first 15 days are FREE!

Open New Shop