Terima kasih kerana berminat!Thank you for your interest!
Anda akan dihubungi oleh Consultant kami sebentar lagi.Our Consultant will contact you in a short while.
 
Submit failed from code behindSubmit failed from code behind
check testOur Consultant will contact you in a short while.
 

Manual vs AutomatikManual vs Automatic 8 sebab mengapa Founder perlu elak kira komisen ejen secara manual8 reasons why Businesses must avoid calculating reseller commissions manually

Sebagai seorang founder yang menggunakan sistem komisen, anda pasti menghadapi masalah-masalah ini. Dengan pengalaman lebih 10 tahun bersama ribuan founder, kami berjaya mencari jalan keluar untuk semua masalah ini. As a Business that pays commissions to your resellers, you surely encounter these problems. With more than 10 years’ experience with thousands of Business Owners, let us show you how to sidestep these problems.

Sepantas KilatLightning Fast

Bayar komisen ejen-ejen sepantas kilat?Pay reseller commission with just a click?

Penatkan perlu semak rekod kira komisen jualan setiap ejen satu persatu? Lepastu baru boleh bayar. Tahu tak dengan Squarelet, 1 klik sahaja anda boleh terus buat pembayaran komisen semua ejen-ejen yang anda ada? Jimat masa dan tenaga pekerja!Isn’t it tiring to pay commission to each and every reseller one at a time? The good news? With Squarelet, you can immediately pay to all your eligible resellers with just a click. Save time, save manpower!
Kiraan AutomatikReal Time

Sistem auto kira komisen ejenAutomatically calculate reseller commissions

HQ ambil masa seminggu untuk kira manual komisen ejen setiap hujung bulan? Sampai bila nak kira manual kalau ada sistem yang boleh kirakan komisen ribuan ejen anda secara automatik. HQ tidak terdedah dengan risiko salah kira dan dijamin pengiraan yang tepat.How long does a HQ need to calculate the commission amount for each reseller while referring to the reseller commission rank? A week. This is not counting mistakes and recalculations. It gets worse as you recruit more and more resellers.
How long do you want this to continue while there is a system that calculate it automatically in real time? Remove risk of miscalculations and your resellers do not have to wait.
Cut-Off DateCut Off

Set cut-off date pembayaran komisen ejenSet a cut-off date for commission ranking and calculation

HQ susah nak tentukan tempoh kiraan komisen ejen? Kiraan tidak semestinya pada hujung bulan atau pun pada awal bulan kan? Jangan risau, dengan Squarelet, HQ boleh pilih tarikh cut-off date tertentu dan sistem akan terus kirakan jumlah bayaran komisen ejen anda sehingga tarikh tersebut secara automatik. Mudah kan?It is not necessary to pay commission up to total amount owed. You can choose pay commission up to end of last month, or to 15th of the month.
With Squarelet, it is easy to do. Just set the date you want, and Squarelet will calculate the amount to pay for all resellers up to that date. Now imagine doing this manually.
Ejen Lebih BerdikariSelf Service

Ejen boleh tahu jumlah terkini rekod komisen yang bakal diterimaYour Resellers can check their estimated commission for the month

HQ penat setiap hari dihujani soalan jumlah terkini komisen ejen-ejen? Dengan Squarelet, ejen anda boleh semak sendiri rekod komisen pada bila-bila masa. Bukan itu sahaja, ejen juga boleh tahu anggaran jumlah komisen yang mereka akan terima pada hujung bulan. Jadi HQ tidak perlu lagi kira komisen ejen setiap hari, jimat masa dan tenaga kerja.When month-end is fast approaching, your team will be showered by queries from resellers about their expected commission of the month. Wouldn’t it be nice if your Reseller can just check for themselves?
This is why you should automate your commission calculations. Reduce the manpower required to calculate and recalculate each time a reseller asks.

Founder yang telah berjaya automate komisen ejen mereka

"Selepas saya upgrade guna sistem Squarelet, ejen-ejen DAG dah terus boleh semak sendiri komisen harian yang akan mereka terima."
Tuan Das Abdul | CEO
DAG
"Dulu, staff sy terpaksa ambil masa 2 minggu untuk kira komisen. Sekarang, sistem Squarelet terus kira secara automatik."
Puan Noor Hidayah Muhammad | Founder
Jelita Wardrobe
"Sebelum ni, ejen-ejen susah buat order sebab kena battle dengan customer retail. Lepas guna Squarelet, ejen mudah buat order dan pengurusan lebih sistematik dengan sistem komisen."
Tuan Mohd Fariq Haiqal Masekh | Founder
Scarffeya
Perbelanjaan TerkawalNo Surprises

HQ boleh tahu jumlah keseluruhan komisen ejen-ejen yang perlu dibayarYou know the total commission to pay at month end

Anda sebagai Founder atau HQ perlu tahu jumlah keseluruhan komisen yang perlu dibayar kepada semua ejen. Kenapa? Ini antara perkara penting untuk HQ tahu untuk elakkan isu HQ tidak cukup bajet untuk bayar komisen kerana terlebih belanja.It is critical to always know the total payable commission for all resellers. Why? Avoid surprises and suddenly run out of cash to roll into your next production cycle.
Manually budgeting for a roughly estimated commission just means extra cash sitting around not being productive.
Rekod Disimpan RapiTrack & Trace

Track & trace transaksi komisen ejenEasy to track and trace commission transactions

Jika ada isu berbangkit berkenaan kiraan komisen ejen mesti staff HQ akan pening dan ambil masa lama nak cari semula rekod lama kan? Squarelet boleh bantu HQ untuk cari semua rekod-rekod tu dengan mudah. Siap boleh pilih nak buat semakan harian, bulanan, tahunan atau Tarikh tertentu pun boleh. Kenapa masih buang masa kalau ada acara mudah?If at any point there is a dispute regarding the commission calculations, your team will have a headache searching for old records.
With just a search, Squarelet can help by displaying the specific commission transactions. Each record comes together with its own calculations as well as the formula used. The best part? Your resellers can even search for these themselves!
Bimbingan DiberikanGuidance Provided

Percuma Consultation Guide kepada HQFree Consultancy for you and your team

Anda takut nak guna sistem sebab susah nak belajar? Jangan risau, consultant kami akan ajar anda dari A to Z. Bila dah faham, anda pasti menyesal tak guna lebih awal!Worried that the system is too complex? Don’t worry, our consultant will guide you from A to Z. After a round of consultancy with us, you’ll wonder why you didn’t start earlier!
Sentiasa Disisi AndaAlways With You

Customer Care terbaik di dunia sedia membantuOur Customer Care is always ready to help

Anda risau lepas guna sistem susah nak hubungi kami? Jangan risau, kami sentiasa ada disisi anda. Anda tidak akan keseorangan! Customer Care kami sedia menanti untuk menjawab semua persoalan anda. Klik LiveChat dan semua masalah anda selesai.Are you worried after signing up, suddenly, it becomes ‘difficult’ to contact us? Unfortunately, we see this happens a lot. And we hate that.
We’ll always be with you. Just ask our existing clients. They’ll tell you that you are in good hands. Don’t worry.
Sama-samaTogether

Jangan risau, anda di kalangan 2,000+ business berjayaDon't worry, you are with 2,000+ successful businesses

Ingin tahu lebih lanjut?Want to know more?

0% Risiko Gagal. Bagaimana?
Consultant kami akan bimbing dan terangkan kepada anda dan team anda tentang bagaimana Squarelet dapat memenuhi keperluan perniagaan anda sebelum anda membuat sebarang keputusan.
Secara purata, kami menjalankan 2.5 sesi konsultasi pada setiap pelanggan kami.
100% Risk Free. How?
Our consultants will advise and guide you and your team on how Squarelet will meet your business's requirements before you make any decision.
On average, we run 2.5 consultancy sessions for each of our clients.
 
Consultant kami akan hubungi andaOur Consultant will contact you
untuk demo bagaimana Squarelet akan membantu perniagaan andaand give you a tour on how Squarelet can help your business
Jumlah EjenTotal Resellers/Agents
60
Sedang menggunakan apa-apa system?Currently using any system?
0% Risiko Gagal. Bagaimana?
Consultant kami akan bimbing dan terangkan kepada anda dan team anda tentang bagaimana Squarelet dapat memenuhi keperluan perniagaan anda sebelum anda membuat sebarang keputusan.
Secara purata, kami menjalankan 2.5 sesi konsultasi pada setiap pelanggan kami.
100% Risk Free. How?
Our consultants will advise and guide you and your team on how Squarelet will meet your business's requirements before you make any decision.
On average, we run 2.5 consultancy sessions for each of our clients.