The Next Generation eCommerce System

Are you ready to sell online?

Grow your Empire
with Squarelet

Grow your Empire with Squarelet

done

See all your Resellers' sales from all levels (Stokist, Agent, Dropship)

done

Big Data. Collect customer's data from all your Resellers

done

Know the stock movements of all your Resellers

done

Prevent "Main Harga"

Manage Your
Resellers

Manage Your Resellers

done

Use Reseller Performance report to reward your Top Resellers

done

Let your shop automatically Promote/Demote your Reseller

done

Specialised workflow designed for Dropship

done

Different Resellers buy at different prices (Stokist, Agent, Dropship)

Why Choose
Squarelet?

Why Choose Squarelet?

done

5+ years experience with hundreds of Product Owners

done

Suggest and advice Best Business Practices

done

Fast response from Customer Care

done

No charges for new upgrades

Our Ambassador

sentiment_very_satisfied sentiment_very_satisfied

We are looking for a cheerful high-energy person

Are you one?

Contact us at ambassador@Squarelet.com

Adakah anda Product Owner?

Squarelet membantu anda menguruskan bisnes online dengan lebih sistematik.
Pengurusan Reseller & Operasi Harian yang automatik membolehkan anda fokus kepada perkembangan bisnes anda.
Berminat? Hubungi kami:
Harith 6011 1072 0577 (BM/EN)
Naznin 6013 203 7848 (BM)
Elise 6012 459 7908 (EN/中文)

Agent Dexandra Marvelous

Saya boleh tengok sales report serta keuntungan saya pada setiap hari, setiap minggu dan setiap bulan.

Azhar Azif | De'xandra Marvelous
Stokis De'xandra, Sg Buloh

eliss

Saya sangat berpuas hati menggunakan Squarelet. Saya menyarankan kepada semua stokis dan pengedar serta ejen saya menggunakan Squarelet kerana dengan Squarelet, kita dapat monitor performance ejen, stokis serta pengedar.

Puan Sally | ELISS
Pengasas ELISS, Ampang

De'Xandra

Squarelet membantu saya untuk jadi automate…. Kalau dulu pakai excel atau kertas, tapi sekarang, segalanya di hujung jari.

Ernayanee Nur Julaimi | De'xandra
Pengasas De'xandra, Selangor

Le Fabric & Sew

Fungsi special offer sangat membantu operasi kami. Kami boleh bahagi setiap harga mengikut harga yang kami kehendaki.

Nur Liyana Yaacob & Fariq Asrhaf | Le Fabric & Sew
Pengasas Le Fabric & Sew, Penang

The lukah Collection

Dalam Squarelet ni, papa sangat suka tentang cara penyimpanan atau inventory movement di dalam Squarelet.

Jefrizin @ Papa Jef | The lukah Collection
Stokis De'xandra Kuantan

iffahsharifah2u

Best gila Squarelet ni. Kita boleh keluarkan duit bila-bila masa. Tekan je button withdraw, duit masuk account.

Iffah Sharifah & Hisham | iffahsharifah2u
Stokis De'Xandra Cheras

lizzlaviya

Sales saya dari 25k naik ke 30k dan untuk bulan seterusnya naik ke 100k. Alhamdulillah, sistem Squarelet membantu perniagaan saya dalam menghasilkan income yang lebih.

Puan Lizz Sahir | lizzlaviya
Stokis De'xandra, Shah Alam

De'Xhana2u

Fungsi sales report membantu saya melihat peningkatan sales daripada awal sehingga akhir tahun. Selain itu, ia juga membantu saya di dalam menetapkan target pada setiap bulan.

Norzahana Ismail | De'Xhana2u
Stokis De'xandra Pontian

Mirza Legacy

Kami tak perlu lagi risau mengenai inventori, stok, order payment dan sebagainya kerana semuanya sudah sedia ada di Squarelet. Mudah untuk kami dan mudah juga untuk reseller kami untuk membeli di shop kami.

Encik Azmil & Puan Aniza | azmilaniza
Stokis De'xandra, Rembau

Rzulshop

Bila saya dapat lihat sales report, saya jadi lebih semangat nak buat sales pada setiap hari.

Arzul Effendi | Rzulshop
Stokis De'xandra Semenyih

Aunie Wajihah

Saya sangat suka reseller performance kerana saya boleh monitor naik turun sales team saya.

Nurul Aunie Wajihah | Aunie Wajihah
Stokis De'xandra Melaka

Stokis De'Xandra Putrajaya

"Bulk update inventory memudahkan kerja saya untuk update segala pembelian yang dibuat dari HQ.

Nurul Ilyani | Stokis De'Xandra Putrajaya
Stokis De'Xandra Putrajaya

perfume4love

Squarelet sangat membantu dalam inventory. Saya suggest jika anda ada masalah untuk jaga inventory, dapatkan bantuan daripada Squarelet.

Noraini Talip | amaniestyles
Stokis De'Xandra Bangi

debellashoppe

Dengan hanya 1 klik, Squarelet akan calculate untuk kita semua. Ia sangat memudahkan kerja saya dan saya tidak perlu buang masa lagi.

Nabila Alias | debellashoppe
Stokis De'Xandra Kota Tinggi, Johor

Perfumeku2U

Emoji di bahagian tepi customer chat adalah fungsi yang paling saya suka. Emoji tu boleh angguk-angguk, boleh bye-bye.

Halimatun Saadiah | Perfumeku2U
Stokis De'Xandra Seremban
See more Testimonials

Successful Product Owners Using Squarelet

97%
customers stay with Squarelet

OSH BABY COLLECTION

Opened since January 2017

Go Shopping

OSH BABY COLLECTION

magic stroller, rack.inflatable,walker,mummy bag,rocker,carpet, We provide Dropship Service ,playground,slide,sheet,car seat.magic water.stitch,bike,storage.carrier,organizer,safety ,cube,stemboat,trycycle,gate,baby,iron,tent,mutifuntion,lego.

Go Shopping

Jelita Wardrobe

Opened since July 2015

Go Shopping

Jelita Wardrobe

Muslimah Attire No. 1 Malaysia SSM: (1249549-A) 👱 Retail/Dropship/Wholesale

Go Shopping

Mubinstore

Opened since November 2019

Go Shopping

Mubinstore

We just opened our shop in Squarelet. Welcome!

Go Shopping

THEZEINAB.MY

Opened since January 2020

Go Shopping

THEZEINAB.MY

Buy More & Save More !

Go Shopping

Jentayu Bravo Enterprise

Opened since March 2017

Go Shopping

Jentayu Bravo Enterprise

We are an awesome company, selling awesome products.

Go Shopping

De'Xandra

Opened since July 2013

Go Shopping

De'Xandra

Syarikat Perfumes Terbaik di MALAYSIA , De'Xandra Perfumes merupakan Jenama yang semakin diyakini dan menjadi pilihan setiap peringkat golongan. Kami merupakan Pengeluar Produk De'Xandra di Pasaran.

Go Shopping

Estrella

Opened since March 2017

Go Shopping

Estrella

Lace, pastels and all things girly!

Go Shopping

Qissara

Opened since July 2015

Go Shopping

Qissara

Trusted Seller dari 2013. Registered under Bettermoms Enterprise. Dropshippers welcome.

Go Shopping

Butik Zunurain

Opened since July 2018

Go Shopping

Butik Zunurain

ONE STOP CENTRE FOR MUSLIMAH & NIQABIS ATTIRE We sell the necessary attire for muslimah and niqabis from head to toe. Please come and visit us now!

Go Shopping

Free Live Chat

Instantly answer all your customer's questions.

Inventory Control

Automatic check stock balance when your customer buy.

Customer Tracking

See what your customer do the moment they enter your shop.

Product Recommendation

Guide your customers towards products that suit them the most.

Advantages of Squarelet

  • Join our network of successful Product Owners earning 6 figures per month
  • Powerful eCommerce system focused on generating sales
  • Enjoy never ending upgrades & enhancement weekly
  • Save fixed cost with our Competitive Pricing
  • Modern and always up-to-date technologies
  • Extremely easy to use and user friendly
Open Your Online Shop Today

In less than 15 minutes, you can start selling online.
No risk. The first 15 days are FREE!

Open New Shop